Om HS Webb- & Reklambyrå

FLEXIBILITET, KVALITET & SERVICE

HS Webb- & Reklambyrå är en del av ”HS Consulting”. Henrik Schough Consulting startades hösten 2011 och är en omregistrering av mitt tidigare företag henrik johnsson WEB PROductions (1999-).

HS Webb- & Reklambyrå arbetar med Helhetsprofilering.
Det vill säga; Totalleverantör inom Webb & Reklam – Endast en kontakt för dig som kund

Du får alltid personlig service, ett trevligt bemötande och en kreativ samtalspartner.

 

Företaget är registrerat i Falkenbergs kommun och kontoret är beläget i Ätran, mellan Ullared & Fegen. Klicka här för kontakt, karta mm.

Företaget innehar F-skattesedel och är momsregistrerat.
Momsregnr./VAT-nr: SE800214XXXX01.

BG: 782-6332 (HS Consulting)
Swish: 123 113 76 11

Företagspolicys

 

Affärsidé & Kvalitetspolicy

HS Webb- & Reklambyrå ska med skräddarsydda lösningar, tjänster och produkter tillgodose kundens behov och förväntningar med hög kvalitet, hög kompetens, i rätt tid samt ha en god lönsamhet för att bibehålla och förstärka förtroendet till såväl kunder som leverantörer.
Detta genom att alltid:

  • Ha kunden i fokus och vara tillgänglig.
  • På bästa sätt tillgodose kundens behov genom lyhördhet och öppen dialog.
  • Försöka överträffa kundens förväntan.
  • Vara engagerad att lösa kundens problem så att varje kund och projekt blir en god referens.
  • Utveckla och förbättra tjänster och produkter genom kontinuerlig utbildning.
  • Ge ett gott intryck och inge förtroende.
  • Uppträda professionellt och ärligt.

 

Miljöpolicy

HS Webb- & Reklambyrå ska vara uppmärksam på miljöpåverkan vid alla uppdrag. Miljöaspekter ska beaktas vid inköp, kontorsdrift, energianvändning och val av transportsätt.
 

Integritetspolicy

Liksom de flesta användare av Internet är också HS Webb- & Reklambyrå angelägen om att slippa spam och annan typ av oönskad e-post. Därför vill jag också behandla alla besökare och kunder på ett sådant sätt som jag själv vill bli behandlad.
Detta innebär att i de fall då du som besökare eller kund lämnar uppgifter till mig så kommer jag inte att lämna ut dessa uppgifter till obehöriga. Jag kommer alltså inte att ge bort, sälja, byta eller på annat sätt missbruka din e-postadress eller övriga uppgifter som du lämnar till mig.
Jag kan dock eventuellt komma att använda uppgifterna för att bistå dig med information, erbjudanden och upplysningar som kan vara till nytta för dig som är intresserad av information rörande de olika verksamhetsområden som jag erbjuder.

Om mig

Henrik Schough

Jag brinner för Internet och Design!
Min första hemsida kom till redan under januari 1996. Sista året i gymnasiet, 1999, startade jag mitt första företag med hemsidor och grafik. Jag har sen arbetat med hemsidor, reklam, marknadsföring, helhetsprofilering och visuell kommunikation – både som anställd och som egen företagare.

Axplock från arbetslivet…
Från Januari 2007 arbetade jag som grafiker och printansvarig på Reklamshopen i Falkenberg (tidigare Reklam & Dekorcenter, 4Sign Falkenberg).

Våren 2008 blev jag överköpt till TiksPac AB där jag jobbade som Grafisk produktions- och IT chef med ansvar för bl.a. all grafisk produktion, hemsida, sociala medier, marknadsföring, produktutveckling mm. Jag satt även med i ledningsgruppen.

Idag…
Hösten 2011 sa jag upp mig för att söka nya utmaningar, som egenföretagare på heltid, och här är jag nu – Jag älskar varje sekund av det!

Klicka här för att begära en kostnadsfri offert