Hemsida med WordPress

Med en professionell, skräddarsydd, hemsida inger ert företag ett kraftfullt uttryck av kvalité till kunderna, samt stärker ert varumärke – dygnet runt, året om.

HS Webb- & Reklambyrå bygger skräddarsydda hemsidor / webbshoppar till företag, organisationer, föreningar och privatpersoner i det prisbelönta CMS-systemet WordPress, som är både sökmotorvänligt och extremt användarvänligt.

WordPress är mitt absoluta favoritverktyg att bygga webbplatser med. Det är flexibelt, kraftfullt och superenkelt för dig som kund att administrera/uppdatera. Med WordPress kan man bl.a. integrera e-handelslösningar (webbshop), sociala medier, kontaktformulär, kalender, lösenordsskyddade medlemssidor mm. mm.

För att ni som kund ska slippa stora extrakostnader, som ni inte budgeterat för, har jag valt att främst jobba med fasta priser för hemsidor / webbshoppar.
Till skillnad från många av mina konkurrenter som ofta offererar ett pris och fakturerar ett annat.

Cirka 20 procent, eller var femte hemsida, drivs idag med WordPress och är därmed världens mest populära publiceringsverktyg för hemsidor.

Webbdesign

HS Webb- & Reklambyrå fokuserar alltid på en stilren och användarvänlig webbdesign där besökarna enkelt hittar det de söker samtidigt som designen får förmedla ert budskap lika mycket som texterna och det övriga innehållet.

Hemsidan ska vara funktionell och effektiv i sitt syfte. Responsivitet är ju en självklarhet. Alla webbplatser jag bygger är därför alltid 100% responsiva (anpassade för mobil & läsplatta) och utvecklade med besökaren i fokus. På så sätt ser din hemsida eller webbshop alltid grym ut – oavsett om de använder mobil, surfplatta eller dator.

Inga förkunskaper krävs av dig som kund för att kunna jobba i WordPress med uppdateringar.

Serviceavtal WordPress

Med ett Serviceavtal för WordPress hos HS Webb- & Reklambyrå erhåller ni uppdateringar och underhåll av webbplatsen kontinuerligt, och ni kan känna er trygga.

Uppdaterar man inte WordPress, plugins mm. så kan det leda till en trög/långsam hemsida, buggar, säkerhetshål, och i värsta fall en krasch av webbplatsen. Man behöver också uppdatera för att behålla optimal funktionalitet, prestanda och hastighet.

Jag erbjuder även Webmasteravtal där jag uppdaterar sidans innehåll – texter, bilder etc.

WordPress

N

Lätt att använda & uppdatera

Kan du skriva ”Hej” i Word, så kan du uppdatera hemsidan själv. Systemet är byggt så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund att själv kunna uppdatera texter, bilder, nyheter mm. själv.

Läs min Guide att uppdatera WordPress här.

N

Sökmotoroptimerad

N

Säkert och välbeprövat system

N

Lätt att underhålla och vidareutveckla

N

Framtidssäker plattform

N

Inga licenskostnader gör det kostnadseffektivt

N

Anpassad design för mobil & läsplatta

Webbshop

Det går jättefint att integrera en Webbshop i WordPress. Jag arbetar främst med WooCommerce. WooCommerce är ett e-handels plugin för WordPress som gör din hemsida till en fulländad webbutik.

Webbshoppen blir skräddarsydd helt efter er företagsprofil, och den är enkel att administrera.

WooCommerce är utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som existerar idag.

Ny design och/eller uppdatering?

Har ni redan en befintlig hemsida, men den behöver en ny design eller uppdatering?

Kanske behöver ni uppdatera en text, färger eller några nya fräscha bilder etc.?

Jag erbjuder uppdateringar (till viss del) i WordPress, Joomla, HTML etc.

HS Webb- & Reklambyrå fixar jobbet!

Klicka här för att begära en kostnadsfri offert