En snygg & stilren hemsida är viktigt eftersom det är ert ansikte utåt på internet, den representerar företagets image, dygnet runt – året om. Med en professionell skräddarsydd hemsida inger ert företag ett kraftfullt uttryck av kvalité till kunderna, samt stärker ert varumärke.

HS Webb- & Reklambyrå bygger skräddarsydda hemsidor/webbshoppar för företag, organisationer och föreningar i det prisbelönta CMS-systemet WordPress, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt.

HS Webb- & Reklambyrå utgår alltid från den individuella kunden och dess behov/önskemål, sedan skräddarsys webbtjänsten utefter det med fokus på att kunden alltid ska vara nöjd!

HS Webb- & Reklambyrå fokuserar alltid på en stilren och användarvänlig webbdesign där besökarna enkelt hittar det de söker samtidigt som designen får förmedla ert budskap lika mycket som texterna och det övriga innehållet. Hemsidan ska vara funktionell och effektiv i sitt syfte; dessutom vara säker och skalbar (anpassad för mobil & läsplatta) – vilket den blir när den utformas i WordPress.

Offertförfrågan

Hemsida med WordPress

WordPress är ett publiceringsverktyg (CMS) som är väldigt enkelt att uppdatera för dig som kund.

Kan du skriva ”Hej” i Word, så kan du uppdatera hemsidan själv. Systemet är byggt så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund att själv kunna uppdatera texter, bilder, nyheter mm. själv.

 

Mobilanpassning

Givetvis är alla hemsidor jag gör idag anpassade för mobil & surfplattor.

Webbshop

Vill ni sälja era produkter på Internet där era kunder kan handla dygnet runt, när det passar dom?

Det går jättefint att integrera en Webbshop i WordPress. Jag arbetar främst med WooCommerce. Det finns en uppsjö av tillägg och lösningar för att anpassa WordPress för e-handel.

Webbshoppen blir skräddarsydd helt efter er företagsprofil, och den är enkel att administrera.

Läs mer om Webbshop här…

Avtal – Service / Webmaster

Med ett ServiceAvtal för WordPress kan ni känna er trygga.

Uppdaterar man inte WordPress, plugins mm. så kan det leda till en trög/långsam webbshop, buggar, säkerhetshål, och i värsta fall en krasch av webbplatsen.

Jag erbjuder även Webmasteravtal där jag uppdaterar innehållet åt er.

Läs mer om avtal här…

Ny design och/eller uppdatering?

Har ni redan en befintlig hemsida, men den behöver en ny design eller uppdatering?

Kanske behöver ni uppdatera en text, eller några nya fräscha bilder, färger etc.?

HS Webb- & Reklambyrå fixar jobbet!

Portfolio Hemsidor