Med en professionell skräddarsydd hemsida inger ert företag ett kraftfullt uttryck av kvalité till kunderna, samt stärker ert varumärke.

En bra, stilren och skräddarsydd hemsida är otroligt viktigt eftersom det är ert ansikte utåt på internet, den representerar även företagets image, dygnet runt – året om.

HS Webb- & Reklambyrå bygger skräddarsydda hemsidor/webbshoppar för företag, organisationer och föreningar i det prisbelönta CMS-systemet WordPress, som är både sökmotorvänligt och användarvänligt.

HS Webb- & Reklambyrå utgår alltid från den individuella kunden och dess behov/önskemål, sedan skräddarsys webbtjänsten utefter det med fokus på att kunden alltid ska vara nöjd!

HS Webb- & Reklambyrå fokuserar alltid på en stilren och användarvänlig webbdesign där besökarna enkelt hittar det de söker samtidigt som designen får förmedla ert budskap lika mycket som texterna och det övriga innehållet. Hemsidan ska vara funktionell och effektiv i sitt syfte; dessutom vara säker, skalbar och framtidssäker – vilket den blir när den utformas i WordPress.

Du får aldrig en andra chans att göra ett gott första intryck.

Hemsida med WordPress

WordPress är ett publiceringsverktyg (CMS) som är väldigt enkelt att uppdatera för dig som kund.

WordPress är helt gratis, därför tar jag inte ut någon avgift för själva systemet. Det jag tar betalt för är att skapa en skräddarsydd design, dvs. koda hemsidan efter era önskemål, plus se till att den fungerar i alla webbläsare, datorer, mobiler samt surf- & läsplattor.

Jag lägger in era texter, bilder samt konfigurerar WordPress med plugins och allt annat som behövs för att ni ska få en lättadministrerad hemsida.

 

Enkelt att uppdatera hemsidan själv

Kan du skriva ”Hej” i Word, så kan du uppdatera hemsidan i WordPress. Systemet är byggt så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund att själv kunna uppdatera texter, bilder, nyheter mm. själv.

 

WordPress är optimerat för SEO – Sökordsoptimering.

Idag är någon typ av optimering för sökord av hemsidan nästan ett måste för att nå framgångar i sökmotorer. WordPress är en riktigt bra grund att stå på och har till och med omnämnts av Google som ett bra och sökmotorvänligt verktyg.

Intresserad av en Skräddarsydd Hemsida?

Offertförfrågan

Fasta mallar – Fast Pris

Om ni inte vill lägga riktigt lika mycket pengar på en skräddarsydd hemsida så erbjuds färdiga fasta mallar att användas. Du kan i princip ändra logotyp, texter, bilder, ikoner, färger och bakgrund – resten av utseendet är fast.

Alla mallarna är responsive, det vill säga anpassade för mobil och surf-/läsplatta.

Läs mer och se mallarna här…

Arbetsgång

För att kunna ge er en så bra offert som möjligt så börjar vi med ett möte, gärna på plats hos er så jag får en bättre uppfattning om er verksamhet, där vi diskuterar era önskemål, funktioner och krav. Vi kollar även om det finns färdigt material (texter, bilder mm.) eller om det behövs tas fram. Är det ett distansjobb så gör vi detta t.ex. via mail/telefon.

Läs mer om arbetsgången här…

Mobilanpassad Hemsida

Mobiler och surfplattor har idag tagit över mycket av vårt surfande. Allt fler kopplar upp sig med sina mobila enheter och det är därför viktigt att din webbshop är tillgänglig för alla dessa människor. Utan en mobilanpassning riskerar du att förlora många kunder! En modern hemsida ska vara dynamisk!

När du surfar via mobilen och möts av en hemsida där du måste zooma ut och in, försöka pricka länkarna med pekfingret och samtidigt läsa den lilla texten, då är sannolikheten stor att du väljer någon annan med en mobilanpassad hemsida istället.

Tisdagen den 21:a april 2015 genomförde Google den största förändringen på länge: Mobilvänliga sajter rankas högre i sökresultatet när du söker på telefonen.
Du kan kolla om din hemsida är mobilanpassad via Googles tjänst ”Mobilvänlighetstest”.

responsive

HS Webb- & Reklambyrå anpassar din hemsida för både mobil och surfplatta.

Adress och plats

För dig som inte har någon hemsida ännu hjälper HS Webb- & Reklambyrå givetvis till med att registrera domännamn (adress) och webbhotell (plats för hemsidan) som passar för just dina behov, samt ser till att allting kopplas ihop och fungerar korrekt.

Läs mer om priser och vad som ingår här…

Plugins / tillägg

I WordPress finns stora möjligheter att bygga på sin webbplats med specialfunktioner genom att använda sig av tillägg, på engelska kallat plugins. Med hjälp av dessa tillägg kan man få WordPress att bli den webbplats man vill.
Idag finns det över 15 000 tillägg i WordPress. Vissa kostar en slant och en del är gratis.

Se / sök bland alla plugins som finns till WordPress här…

Avtal – Service / Webmaster

Jag vill göra det bekvämt för dig som kund och ge dig möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet istället.
Med ett ServiceAvtal för WordPress hos HS Webb- & Reklambyrå kan ni känna er trygga. Uppdaterar man inte WordPress, plugins mm. så kan det leda till en trög/långsam webbshop, buggar, säkerhetshål, och i värsta fall en krasch av webbplatsen.

Man kan givetvis teckna ett Avtal även om HS Webb- & Reklambyrå inte byggt webbplatsen, förutsatt att man använder sig av WordPress i grunden.

Jag erbjuder även Webmasteravtal där jag uppdaterar hemsidan åt er.

Läs mer om avtal här…

Ny design och/eller uppdatering?

Har ni redan en befintlig hemsida – men den behöver en ny design eller uppdatering?
Kanske behöver ni bara några nya fräscha bilder eller nya färger?

HS Webb- & Reklambyrå fixar jobbet!

TACK! En månad har gott sedan du fräschade upp och anpassade min hemsida! Resultatet hittills är 46% ökning av nya besökare och tiden man tillbringar på sidan är nästan 2 minuter mot 20 sekunder tidigare. Antalet sidor som besöks nu är i snitt 3 vilket jätte lyft ! Ett stort tack från en mycket nöjd kund!
Urban Gattzén, Gattzén Consulting

Webbshop

Vill ni sälja era produkter på Internet där era kunder kan handla dygnet runt, när det passar dom?

Det går jättefint att integrera en Webbshop i WordPress (t.ex. WooCommerce). Det finns en uppsjö av tillägg och lösningar för att anpassa WordPress för e-handel. Webbshoppen blir skräddarsydd helt efter er företagsprofil, och den är enkel att administrera.

Läs mer om Webbshop här…

Portfolio Hemsidor