Webbyrå

Webbdesigner /// WordPress

Hemsida med WordPress

Med en professionell skräddarsydd hemsida inger ert företag ett kraftfullt uttryck av kvalité till kunderna, samt stärker ert varumärke – dygnet runt, året om.

HS Webb- & Reklambyrå utgår alltid från den individuella kunden och dess behov, önskemål och krav. Hemsidan byggs i världens kraftfullaste publiceringsverktyg, WordPress, och blir givetvis anpassad för alla plattformar – skärm, telefon och läsplatta (responsiv).

HS Webb- & Reklambyrå fokuserar alltid på en stilren och användarvänlig webbdesign.

Divi tema

Divi är ett lättarbetat och mycket flexibelt WordPress tema att skapa hemsidor och /eller bloggar med – oavsett vad du som kund har för krav på design /layout.

Divi kräver inga förkunskaper från dig som kund, och när sidan är färdigbyggd är det enkelt för dig att själv kunna uppdatera text, bilder mm. utan problem.

Divi är ett kraftfullt tema från Elegant Themes.

Vi har fått ett mycket gott bemötande av Henrik Schough! Snabb och effektiv hjälp med vår hemsida, både under uppbyggnadsfasen samt första tidens användande, då frågor uppkommit. Vi vill varmt rekommendera HS Webb- & Reklambyrå!

Susanne Thorsson – CoWorking Ullared

HS Webb- & Reklambyrå skapade vår hemsida och har verkligen gjort sitt yttersta för att tillgodo se de lite udda önskemål vi hade. Resultatet är vi mycket nöjda med och inser att inte alla hade varit så förstående och tålmodiga med våra idéer.

L-G Carlsson – Gastroprenören Catering / Långås Livs

HS Webb- & Reklambyrå gjorde om min hemsida, ett bra beslut! Mycket kunskap, bra förklaringar. Tveka inte – ring Henrik, ni får hjälp!!

Ulla-Britt Strandh – Falkenbergs Gravyr

Vi har anlitat HS Webb- & Reklambyrå, att göra vår hemsida samt marknadsföra sidan och marknaden på bästa sätt. Vid kontakt är det alltid snabba svar och det är lätt att bolla olika idéer. Vi är helnöjda med detta samarbete och rekommenderar honom varmt, för andra kommande uppdrag.

Björn Borssén – Långås IF, Långås Marknad

Webbshop

med WooCommerce

Med WooCommerce E-handel och WordPress har man ett komplett system för hemsida och webbshop – en allt-i-ett lösning!

WooCommerce är utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som existerar idag, och kräver dessutom inga förkunskaper från dig som kund.

WooCommerce är givetvis kompatibelt med Divi-temat.

Service- & Underhållspaket WordPress

Med ett Service- & underhållspaket WordPress hos HS Webb- & Reklambyrå erhåller ni kontinuerliga uppdateringar och underhåll av webbplatsen så ni kan känna er trygga.

Läs mer…

Ny design och / eller uppdatering?

Har ni redan en befintlig hemsida, men behöver ny design eller uppdatering/ar?

Kanske behöver ni uppdatera texter, färger eller några nya fräscha bilder mm.

Läs mer…

Logo HS Webb

Webbhotell

Jag erbjuder olika sorters webbhotell, beroende på din webbtjänst och behov.

Läs mer…

Domän

Jag hjälper dig givetvis att registrera domän (adress) för din webbplats.

Läs mer…

Klicka här för att begära en kostnadsfri offert