Webbyrå

Hemsida

Med en professionell skräddarsydd hemsida inger ert företag ett kraftfullt uttryck av kvalité till kunderna, samt stärker ert varumärke – dygnet runt, året om.

HS Webb- & Reklambyrå utgår alltid från den individuella kunden och dess behov, önskemål och krav. Sedan skräddarsys webbtjänsten utefter det, med fokus på att du som kund alltid ska vara nöjd!

HS Webb- & Reklambyrå fokuserar alltid på en stilren och användarvänlig webbdesign där besökarna enkelt hittar det de söker samtidigt som designen får förmedla ert budskap lika mycket som texterna och det övriga innehållet.

Anpassad design

Alla webbplatser jag bygger är alltid 100% responsiva, dvs. anpassade för mobil & läsplatta.

WordPress – Enkelt att uppdatera

Inga förkunskaper krävs av dig som kund för att själv kunna jobba i WordPress med uppdateringar.

Webbshop

Med WooCommerce E-handel och WordPress har man ett komplett system för hemsida och webbshop – en allt-i-ett lösning!

Det går jättefint att integrera en Webbshop i WordPress. WooCommerce är ett e-handels plugin för WordPress som gör din hemsida till en fulländad webbutik.

WooCommerce är utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som existerar idag.
Inga förkunskaper krävs, och för dig som ska driva e-handeln krävs heller inga kunskaper inom webbutveckling, koder etc.

Webbshoppen blir skräddarsydd helt efter er företagsprofil, och den är enkel att administrera.

Ny design och / eller uppdatering?

Har ni redan en befintlig hemsida, men den behöver en ny design eller uppdatering?

Kanske behöver ni uppdatera en text, färger eller några nya fräscha bilder etc.?
Jag erbjuder uppdateringar i WordPress, Joomla (till viss del), HTML etc.

Jag jobbar antingen på distans eller på plats hos er. Ibland kan det bli både enklare och billigare att hyra in en konsult än att anställa.

Service- & underhållspaket WordPress

Med ett Service- & underhållspaket WordPress hos HS Webb- & Reklambyrå erhåller ni uppdateringar och underhåll av webbplatsen kontinuerligt, och ni kan känna er trygga.

Det är mycket viktigt att WordPress, tema och tillägg (plugins) uppdateras. Nästan varje vecka kommer det nya uppdateringar för design, funktion och säkerhet. Största faran med att inte uppdatera är att sidan blir lättare för robotar att hacka.

Tänk så här: Du anlägger en fin trädgård, med växter, blommor, buskar, träd, gräsmatta etc.
Men om du sen inte tar hand om växterna, vattnar, klipper gräs, beskär buskar, plockar ogräs etc. så kommer den inte att se så trevlig ut, och till slut vissna helt. Den kräver underhåll – Likaså gör en hemsida.

Klicka här för att begära en kostnadsfri offert