Vi fick hjälp med det vi kallar Human Performance-kort (säkerhetsmetoder) som varje medarbetare har som hjälp för att jobba säkert och förhindra skador på person och anläggning.
Smidigt samarbete där vi fick både prisvärdig och snabb leverans under semesterperioden. Vi är nöjda med kvalitén!

Anders Tilstam – Ringhals AB, Vattenfall

HS Webb- & Reklambyrå har skapat vår hemsida, PR-folder, grafisk profil, exponeringsmaterial och diplom för Svenska Jujutsufederationen. Vi är nöjda med produkterna!

Jesper KedjevågSvenska Jujutsufederationen

Vi har fått ett mycket gott bemötande av Henrik Schough! Snabb och effektiv hjälp med vår hemsida, både under uppbyggnadsfasen samt första tidens användande, då frågor uppkommit. Vi vill varmt rekommendera HS Webb- & Reklambyrå!

Susanne ThorssonCoWorking Ullared

Henke är proffsig, väldigt serviceinriktad och aldrig några problem att lösa problem som uppstår. Känns som att man kan ringa honom när som, och han tar sig alltid tid. Otroligt kunnig i sitt område.

Susanne SvenssonVilla Littorin

Supernöjd med bemötande och service, bra grejer till rätt pris och inga krångligheter. Rekommenderas varmt!

Emil GustafssonStäd & Fönsterservice i Nybro

Bästa reklambyrån vi haft. Vi är supernöjda! Bästa bemötande, proffsigt, bra pris och snabb leverans. Uppfyller alla förväntningar! Bäst helt enkelt.

Vessige Pizzeria

Jag fick hjälp med både ny hemsida, fotografering och skyltar. Henke lyssnar av kundens önskemål, samtidigt som han ger tydliga rekommendationer för vad som är det bästa lösningarna. En kreativ och allsidig byrå som jag varmt kan rekommendera.

Carina Leander Mårtensson – CLMDOGS

HS Webb- & Reklambyrå gjorde om min hemsida, ett bra beslut! Mycket kunskap, bra förklaringar. Tveka inte – ring Henrik, ni får hjälp!!

Ulla-Britt StrandhFalkenbergs Gravyr

Otroligt hjälpsam, snabb och framför allt bra på att lyssna på kundens vision och önskemål. Även tydlig med att förklara när man inte förstår.

Sarah BernhardtBrickstone International

Vi är mycket nöjda med loggan och brevhuvudet som du gjorde till oss. Stilrent och hyfsat enkel, men perfekt till vad vi behövde och fort gick det. Resultatet blev som vi önskat. Tack

Lars Karlsson

Jag är mycket nöjd med HS Webb och Reklambyrå! Snabbt och smidigt samarbete. Proffsigt bemötande. Tar verkligen in kundens önskemål och gör det bästa utav det.

Amanda MartikainenSoatsaki

Vi har fått hjälp med ny hemsida samt service och support på våra datorer. Vi uppskattar eran snabba service och att ni svarar i telefon.

Claes LorentzonEsereds Lantbruk

Idérikt och snabbt skapande av logotyp, bra service till vettigt pris.

Bengt AnderssonGlostorps Mark & Bygg

Snabbt och smidigt.

Fanny CasteliusFannyCastelius.se

Mina pikétröjor blev precis som jag tänkt mig. Rekommenderar detta företag starkt att köpa sin reklam ifrån!

Joel Ljungberg – Nature Opportunity AB

Snabb och proffsig service även för de ”små” jobben.

Paus Frisör & Inredningsbutik

Bildekoren blev precis som jag tänkt mig, snabbt, smidigt och prisvärt!

Per Olof Ivarsson – AB Pilon Golv

Henrik är alltid snabb och har bra service när vi behöver hjälp med ändringar på hemsidan.

Katarina AndreassonFalkenbergs kvinnojour

HS Webb- & Reklambyrå har gjort reklamskyltar till Ätrans nya IP, samt vägskyltar med reflex. Vi är mycket nöjda med både kvalité på skyltarna och leveranstiderna.

Dan-Olof NilssonÄtrans IF

Har fått hjälp med att städa upp på en av mina hemsidor och en broschyr. Tillgängligheten och snabbhet i leverans värdesätter jag högt, sen gör en sund prissättning att Henke kommer att hjälpa mig framöver också!

Urban GattzénGattzén Consulting AB

Med ett stort engagemang och med ett varmt personligt bemötande har Henrik levererat mer än vad jag förväntat! Rekommenderar HS Webb- & Reklambyrå på alla plan!

Margrethe Hoff Larsson – MHL Affärsutveckling

Har genom HS Webb- & Reklambyrå fått precis det jag ville ha. En lyhörd och kreativ byrå som verkligen levererar och kommer med bra lösningar. Tack Henke!

Frederick SchmidtAHA Fitness Fred

HS Webb- & Reklambyrå hjälpte oss med profilering och tryck av våra nya kläder. Proffsigt arbete, lyhördhet samt snabbare leverans än utlovat ger ett toppbetyg!

Emil TellvikÄtrans FF

Vi har anlitat HS Webb- & Reklambyrå, att göra vår hemsida samt marknadsföra sidan och marknaden på bästa sätt. Vid kontakt är det alltid snabba svar och det är lätt att bolla olika idéer. Vi är helnöjda med detta samarbete och rekommenderar honom varmt, för andra kommande uppdrag.

Björn BorssénLångås IF, Långås Marknad

Vi fick hjälp med SEO samt lite design på hemsidan. Vi är nöjda med det vi fick hjälp med. Vi ville anlita någon med hög professionalism och det fick vi.

Tina – Trimform-Skandinavien

Hemsida, layout, facebooksida och twitter. Vi är så nöjda med ALLT, snabbt, proffsigt och snyggt! Väldigt bra service och genomgångar som gör det där lilla extra..

Marie HidviHidvi Group AB

HS Webb- & Reklambyrå skapade vår hemsida och har verkligen gjort sitt yttersta för att tillgodo se de lite udda önskemål vi hade. Resultatet är vi mycket nöjda med och inser att inte alla hade varit så förstående och tålmodiga med våra idéer.

L-G CarlssonGastroprenören Catering / Långås Livs

Jag är riktigt nöjd, snabba svar och väldigt hjälpsam.

Johan KvorningFotograf Johan Kvorning

Bra, snabb respons. Grymma initiativ och mycket idéer. Mycket serviceinriktad! Att sedan allting andas kvalité gör inte saken sämre.

Martin GedenrydMMT Martin Gedenryd

Vi har fått hjälp med uppbyggnad av vår hemsida och Facebooksida, vilket blev mycket bra. Han lyssnar in hur vi tänker och utgår från det i sitt arbete..

Elisabeth JohanssonGastroprenören Catering / Långås Livs

Bra hemsida med goda idéer och bra uppföljning.

Bo MuntheFrilanskonsult

HS Webb & Reklambyrå har hjälpt mig att producera min hemsida. Lyhörd för mina önskemål, kunnig, snabb och bra på att förklara den digitala världen. Bra genomgång för att jag ska kunna jobba vidare själv med min sida. Rimlig prissättning vilket gör att jag säkert återkommer i framtiden.

Elisabeth Sundin

Vi på Reklamshopen i Falkenberg anlitar Henrik på HS Webb- & Reklambyrå för bl.a. programmering av vårt webb-baserade verktyg Reklamkollen. Henrik är snabb, kunnig och korrekt – allt vi önskar av våra partners.

Ylva HallgrenReklamshopen

Jag får verkligen säga att HS Webb- & Reklambyrå har hjälpt mig och företaget på ett mycket bra och tillmötesgående sett, med egna bra idéer samt ställt upp när det gäller att få ut en seriös hemsida under kort tidsperiod. Lyhördhet och respekt för andras åsikter gillar vi hos oss och det har detta företag.

Jari Leinonen – Svenska Eurovac AB

Klicka här för att begära en kostnadsfri offert