HS Webb- & Reklambyrå flyttar…

1 mar, 2022

HS Webb- & Reklambyrå flyttar

Från och med igår, den sista februari, så har jag flyttat hem företaget på heltid från kontoret i Ätran.

Pandemin gjorde sin beskärda del år 2020 vilket var tufft för en egenföretagare i den här branschen, på landsbygden. För snart 2 år sen återgick jag därför till säkerhetsbranschen där jag har jobbat för Securitas jämsides mitt egna företag. Så, för att kunna optimera tiden på bästa sätt samt kunna erbjuda mina nuvarande kunder samma hjälp och service så har jag jobbat mycket och mestadels hemifrån, bokstavligen dag och natt, därför kändes det nu rätt att ta hem firman helt igen.

Förutom flytten och att jag nu inte finns på kontoret i Ätran längre så är det inget som har ändrat sig.
Vill du ha hjälp med något så går det alltid bra att kontakta mig.